Kérdésed merült fel? Nem vagy biztos, hogy mit is szeretnél? Vagy kaptál már ajánlatot, de átláthatatlan az egész?

Elképzeléseidet és ötleteidet átfogó piacelemzést követően a programozás teljesítőképességének maximumához igazítjuk, hogy a végső designstruktúra ne keltsen benned hiányérzetet.
Az első igényfelmérő beszélgetések, majd az azt követően kialakításra kerülő, pontokba szedett projektvázlat nálunk teljesen ingyenes. Fizetési kötelezettség csak akkor kezdődik számodra, ha az asztalra letett mindkét fél által véglegesített specifikáció, a tényleges fejlesztési terv, a határidők és az árajánlat is szimpatikus számodra.

Prémium szolgáltatásban részesülsz, vevőid pedig első rangú frontvonalról indulnak.

Sok éves tapasztalatunk, sales – development – marketing – seo – content szegmensekből építkezve olyan tökéletes egyveleget alkot, hogy megfelelő támogatást tudunk nyújtani a márkád kiépítésére.

web agency illustration 02
web agency illustration 01

24 órás oldalfigyelés

Riportokkal alátámasztva tudatjuk veled heti rendszerességel, hogy oldalad milyen rendelkezésre állást nyújtott, hiba esetén mi okozta, hogyan oldottuk meg és mit kellene tenni, hogy a jövőben hasonló ne forduljon elő.

Aktuális munkáink

project 1

Aktuálisan már remekül futó WordPress alapokra épített kiskereskedelmi webshop ráncfelvarrása, pluginok újraírása, működési folyamatelvek újragenerálása, funkciólista bővítése, saját pluginok megírása és az alapvető sebességnövelés mellett üzemeltetés, karbantartás.

project 6

25 fő feletti kereskedelmi cég belső infrastruktúrájának újra húzása, vírusírtás, hibaelhárítás, programtelepítés és a mindennapi folyamatok gyorsítása, a rendszerhasználat oktatása és folyamatos támogatás.

project 2

Több milliárdos forgalommal rendelkező nagykereskedelmi cég hálózati munkafolyamatainak alapoktól való kialakítása, API bekötések, azonnali adatbázisok közötti szinkron, aktív webshop és minden vele járó webdesign megalkotása mellett üzemeltetés, karbantartás.

A megoldást bízd ránk!

Ha már eleged van azokból az ügynökségekből, akik előre beszedik a projektösszeget, és azokból a fejlesztőcsapatokból, akik sokat ígérnek, de keveset teljesítenek, akkor kérd árajánlatunkat és engedd, hogy segítsünk neked… mert a Flowster arra hivatott, hogy gondos tervezés után boldog ügyfélként zárd a közös projekteket… A megoldást bízd ránk!

Lépj kapcsolatba velünk!

7 + 1 =