Szolgáltatásaink

Ha már eleged van azokból az ügynökségekből, akik előre beszedik a projektösszeget, és azokból a fejlesztőcsapatokból, akik sokat ígérnek, de keveset teljesítenek, akkor kérd árajánlatunkat és engedd, hogy segítsünk neked!

icon service 1

Hibajavítás, üzemeltetés

Valami háttérendszer nem működik megfelelően vagy a bekötött pluginok keverednek össze? A drága pénzért lefejlesztett külső API/XML kapcsolat hibásan működik, nem adja át az adatokat? A banki integrációk nem irányítanak át megfelelően? A design összeugrik? Az analitikák rosszul mérnek? Kell egy biztos pont a havi üzemeltetésben, hogy nyugodtan dőlj hátra? Lelkes és szakértő kollégáink addig nem nyugszanak, amíg a felmerülő hibák orvoslásra nem kerülnek… bízd ránk magad és foglalkozz azzal, amihez igazán értesz!

icon service 2

SEO és marketingaudit, igény esetén folytonos támogatás/tanácsadás

Kifizettél sok-sok pénzt több nagynevű ügynökségnek az auditért, és a felmérést követően úgy érezted, hogy kidobott pénz volt? Nem jönnek az eredmények? Nem látod át a folyamatot, vagy nem kapsz megfelelő tájékoztatást, hogy a háttérben milyen ügymenet zajlik? Cégünk először is felméri, hogy neked mire van szükséged, majd gondos tervet készít, és ha részedről is rendben csak utána kezdi meg a munkát, hogy követni tudd mi történik, miért is fizetsz valójában.

icon service 3

Webfejlesztés

Legyen Laravel Joomla, Codeigniter vagy WordPress alapú az oldalad, full stack fejlesztőink a pontos igényfelmérés után aprólékosan, projektegységről projektegységre haladva végzik el a rájuk bízott feladatokat, így folyton követni tudod merre jár a fejlesztés. Nincsen terelés, nincs ködösítés, amíg szerinted nem végeztünk egy adott fejlesztési egységgel, addig nem lépünk tovább… aprólékos tervezés a minőség és a siker titka, és nálunk ezt megtalálod!

Branding

Sok éves tapasztalatunk, sales – development – marketing – seo – content szegmensekből építkezve olyan tökéletes egyveleget alkot, hogy megfelelő támogatást tudunk nyújtani a márkád kiépítésére.

Web Design

Elképzeléseidet és ötleteidet átfogó piacelemzést követően a programozás teljesítőképességének maximumához igazítjuk, hogy a végső designstruktúra ne keltsen benned hiányérzetet.

Marketing és SEO audit

Az elképzeléseidhez igazított marketingtervet dolgozunk ki számodra, amit finomhangolt keresőoptimalizálási javaslatokkal teszünk teljessé.

h
Tartalom stratégia

A mai versenyszféra elengedhetetlen velejárója a minőségi tartalom. Ahhoz, hogy tartani tudd a lépést, sőt a piac előtt járj, segítségre lehet szükséged és ebben is szorosan együttműködve veled, megbízható partnerek tudunk lenni.

Belső infrastruktúra

Belső oldalaidnak hálózata és céged infrastuktúrájának gördülékenysége elengedhetetlen, hogy minőségi kiszolgálást tudj nyújtani. Telepítés, vírusírtás, hálózati adatkapcsolatok kialakítása, szerver oldali támogatás és a napi karbantartási folyamatok mind olyan fontos elemei egy sikeres cégműködésnek, amiben a Flowster magabiztos társad lehet.

Projekt konzultáció

Az első igényfelmérő beszélgetések, majd az azt követően kialakításra kerülő, pontokba szedett projektvázlat nálunk teljesen ingyenes. Fizetési kötelezettség csak akkor kezdődik számodra, ha az asztalra letett mindkét fél által véglegesített specifikáció, a tényleges fejlesztési terv, a határidők és az árajánlat is szimpatikus számodra.

Waterfall működési modell és komplett csapat lesz körülötted!

A vízesés modell a lineáris módszertan bástyája és metodikánk alapköve. Az amerikai haditengerészet által létrehozott módszer korábban titkos katonai szoftverek elit szintű kivitelezésére volt hivatott.
A módszertan alapja, hogy a fejlesztést több részfolyamatra osztjuk fel és minden partíciót csak abban az esetben tekintünk lezártnak, ha az előző jóváhagyása megtörtént részedről.
A fejlesztési folyamat a végleges specifikációban mindkét fél által jóváhagyásra kerül és ezt követik meghatározott sorrendben az egyes fejlesztési részek, így pontosan tudod hol tartunk és mi lesz a következő… mi pedig tudunk kalkulálni, hogy időbeli csúszással se kelljen számolnod.

web design 01

Legutóbbi munkáink egyik ékköve

Több száz milliós sales targetekre hivatott kiskereskedelmi webshop megalkotása designolástól a háttérmotor finomhangolásán át az adatkapcsolatok kialakításán keresztül az élesítésig. Továbbá átfogó marketing és SEO optimalizálási tervezet konkurencia elemzéssel és részletes piackutatással, mindemellett üzemeltetés, karbantartás.

Bevált és megalapozott munkafolyamatunk

Elképzeléseidet és ötleteidet átfogó piacelemzést követően a programozás teljesítőképességének maximumához igazítjuk, hogy a végső designstruktúra ne keltsen benned hiányérzetet.

Fizetési kötelezettség csak akkor kezdődik számodra, ha az asztalra letett mindkét fél által véglegesített specifikáció, a tényleges fejlesztési terv, a határidők és az árajánlat is szimpatikus számodra.

process icon 2
Igényfelmérés

Elképzeléseidet és ötleteidet átfogó piacelemzést követően a programozás teljesítőképességének maximumához igazítjuk.

process icon 4
Fejlesztés

Előre meghatározott fejlesztési folyamat veszi kezdetét, mely ütemezett, átlátható és részünkről kellően dokumentált, továbbá rendszeres riportokkal támogatott.

process icon 3
Tesztelés

Először mi tesztelünk, értékelünk és elemzünk az általad jóváhagyott specifikáció alapján, majd te következel és addig gyúrjuk az adott fejlesztési részt, amíg azt nem mondod, hogy „na, pontosan erre gondoltam”.

process icon 1
Bevezetés, élesítés, üzemelés

Az utolsó teszteket követően, következik a közös munkánk éke, a bevezetés. Élesítjük a korábban lefejlesztett kódokat és folyamatosan tesztelünk, elemzünk az adott projektegység teljesítményéről, valamint garanciát vállalunk az átadást követően. Igény esetén pedig maradunk veled tovább és üzemeltetünk kérésednek megfelelően.

A megoldást bízd ránk!

Ha már eleged van azokból az ügynökségekből, akik előre beszedik a projektösszeget, és azokból a fejlesztőcsapatokból, akik sokat ígérnek, de keveset teljesítenek, akkor kérd árajánlatunkat és engedd, hogy segítsünk neked… mert a Flowster arra hivatott, hogy gondos tervezés után boldog ügyfélként zárd a közös projekteket… A megoldást bízd ránk!

Lépj kapcsolatba velünk!

5 + 9 =