Szolgáltatásaink

Ha már eleged van azokból az ügynökségekből, akik előre beszedik a projektösszeget, és azokból a fejlesztőcsapatokból, akik sokat ígérnek, de keveset teljesítenek, akkor kérd árajánlatunkat és engedd, hogy segítsünk neked!

Waterfall működési modell és komplett csapat lesz körülötted!

A vízesés modell a lineáris módszertan bástyája és metodikánk alapköve. Az amerikai haditengerészet által létrehozott módszer korábban titkos katonai szoftverek elit szintű kivitelezésére volt hivatott.
A módszertan alapja, hogy a fejlesztést több részfolyamatra osztjuk fel és minden partíciót csak abban az esetben tekintünk lezártnak, ha az előző jóváhagyása megtörtént részedről.
A fejlesztési folyamat a végleges specifikációban mindkét fél által jóváhagyásra kerül és ezt követik meghatározott sorrendben az egyes fejlesztési részek, így pontosan tudod hol tartunk és mi lesz a következő… mi pedig tudunk kalkulálni, hogy időbeli csúszással se kelljen számolnod.

web design 01

Szolgáltatásainkon kívül mit nyújtunk még?

Boldog Ügyfél

Befejezett projekt

Boldogtalan ügyfél

Profi kódsorok száma

Legutóbbi munkáink egyik ékköve

Több száz milliós sales targetekre hivatott kiskereskedelmi webshop megalkotása designolástól a háttérmotor finomhangolásán át az adatkapcsolatok kialakításán keresztül az élesítésig. Továbbá átfogó marketing és SEO optimalizálási tervezet konkurencia elemzéssel és részletes piackutatással, mindemellett üzemeltetés, karbantartás.

Bevált és megalapozott munkafolyamatunk

Elképzeléseidet és ötleteidet átfogó piacelemzést követően a programozás teljesítőképességének maximumához igazítjuk, hogy a végső designstruktúra ne keltsen benned hiányérzetet.

Fizetési kötelezettség csak akkor kezdődik számodra, ha az asztalra letett mindkét fél által véglegesített specifikáció, a tényleges fejlesztési terv, a határidők és az árajánlat is szimpatikus számodra.

process icon 2
Igényfelmérés

Elképzeléseidet és ötleteidet átfogó piacelemzést követően a programozás teljesítőképességének maximumához igazítjuk.

process icon 4
Fejlesztés

Előre meghatározott fejlesztési folyamat veszi kezdetét, mely ütemezett, átlátható és részünkről kellően dokumentált, továbbá rendszeres riportokkal támogatott.

process icon 3
Tesztelés

Először mi tesztelünk, értékelünk és elemzünk az általad jóváhagyott specifikáció alapján, majd te következel és addig gyúrjuk az adott fejlesztési részt, amíg azt nem mondod, hogy „na, pontosan erre gondoltam”.

process icon 1
Bevezetés, élesítés, üzemelés

Az utolsó teszteket követően, következik a közös munkánk éke, a bevezetés. Élesítjük a korábban lefejlesztett kódokat és folyamatosan tesztelünk, elemzünk az adott projektegység teljesítményéről, valamint garanciát vállalunk az átadást követően. Igény esetén pedig maradunk veled tovább és üzemeltetünk kérésednek megfelelően.

A megoldást bízd ránk!

Ha már eleged van azokból az ügynökségekből, akik előre beszedik a projektösszeget, és azokból a fejlesztőcsapatokból, akik sokat ígérnek, de keveset teljesítenek, akkor kérd árajánlatunkat és engedd, hogy segítsünk neked… mert a Flowster arra hivatott, hogy gondos tervezés után boldog ügyfélként zárd a közös projekteket… A megoldást bízd ránk!

Lépj kapcsolatba velünk! 🙂

15 + 4 =